Inbreng

SPOOKY & SUE biedt je de gelegenheid eigen goederen in onze winkel ter verkoop aan te bieden. Daartoe geef je waren die jij wilt verkopen bij ons in consignatie en maak je risicoloos gebruik van onze professionele verkoopkanalen. Dat vergroot de kans op een snelle verkoop tegen een reële marktwaarde.

Hoe werkt het?

Artikelen die je via SPOOKY & SUE wilt verkopen bied je bij ons aan. Jouw artikelen komen bij ons in de winkel en wij verzorgen de verkoop voor je. Na verkoop ontvang je 40% van de verkoopsprijs. Zolang jouw goederen niet verkocht zijn blijven ze jouw eigendom.

SPOOKY & SUE neemt de door jou aangeboden artikelen twee maanden in consignatie. Mochten we onverhoopt geen nieuwe eigenaar voor jouw artikelen vinden, dan kun je kiezen of we ze aan een goed doel schenken of dat je ze terug wilt hebben. Uiteraard zijn er voor jou geen kosten aan verbonden als we jouw goederen niet verkopen.

Geïnteresseerd geraakt? Klik dan hier voor onze voorwaarden.

Niet zeker of jouw items passen bij onze winkel? Neem dan een kijkje op onze Instagram en laat je inspireren door onze verschillende looks en stijlen!
Of proef de sfeer van de winkel op onze foto’s pagina!